Från ABBA till munkarna i Laos

(From ABBA to the Monks of Laos)

Ewa Wigenheim

Från ABBA till munkarna i Laos är en underhållande livsberättelse om skapande av ett stycke pophistoria (som inte har berätt...ats tidigare). Det är också en kvinnas yttre och inre resa som handlar om mod, om att finna sig själv och allt som kan hända när man följer sitt hjärta.
Berättelsen börjar när entreprenören Ewa Wigenheim får den lysande och smått galna idén om att skapa ett ABBA museum i Stockholm. Två år tjatar hon innan Björn, Benny, Agnetha och Anni-frid faller för idén om ett interaktivt upplevelsehus till deras ära. Men då beslutet väl är taget öppnas dörren in till ABBAs innersta rum. Dit får du följa med och även på den resan som Ewa och henne dåvarande man gör under de nästan tre år de ägde och framgångsrikt byggde upp ABBA the Museum.
Men så förändras livet. Världsekonomin kraschar och på målsnöret får de sälja sitt livsverk. Ett bakslag som får tillvaron att gunga. En depression, skilsmässa och tappat fotfäste senare reser hon sig Ewa i en ny idé. Hon ska bidra till en bättre värld och samtidigt hitta tillbaka till sig själv. Det blir en resa till Laos i Sydostasien och ett arbete som engelsklärare för buddhistiska munkar i en tempelskola. Där får hon distans till sitt tidigare liv, västvärldens prestationskrav och lär sig var i livets äkta värde ligger.
Gillar du Elizabeth Gilberts "Eat, Love, Pray" kommer du gilla "Från ABBA till munkarna i Laos".

First published Sweden 1 November 2015.

Från ABBA till munkarna i Laos

BACK | HOME | MAIL | Disclaimer

This site uses frames. If you came directly to this page from an external link, welcome to ABBA Omnibus. Please click here to go to the home page.

ABBA Omnibus