Vem är Björn och vem är Benny och andra intressanta mysterier

(Who Is Björn and Who Is Benny and Other Interesting Mysteries)

Fredrik Lindström, Hasse Pihl

Hasse Pihl och Fredrik Lindström tar här upp mysterier som länge gäckat den moderna människan. Exempelvis kan stora delar av vår befolkning inte skilja Björn Ulvaeus och Benny Andersson åt. Vem är egentligen vem av de bägge skäggen från Abba? Går det att hålla isär dem, och i så fall hur? Dessutom sprider Pihl och Lindström ljus över frågor som: Varför är roliga historier inte roliga? Varför lägger man på luren utan att säga hej då i amerikansk film? Varför är det egentligen så svårt att ljuga? Vad gör de på vitamininstitutet i Schweiz? Finns det egentligen parallella universum? Varför är danskarna så glada när de inte har något att vara glada för? Och så får vi svaret på den mest olösliga frågan: Varför räknar unga familjer upp även spädbarn och husdjur på sina telefonsvarare?
    I denna inspirerande och underhållande bok, som ger dig helt nya perspektiv på tillvaron, samsas humor, igenkänning och skarp samhällsanalys.

"Superkul och klok bok med analyser av moderna mysterier"
Hennes

"Det är bara att konstatera och att själv upptäcka, att livet blir både lättare och ljusare efter 28 korta kapitel."
Ystads Allehanda

First published Sweden November 2004


Further information @ Albert Bonnier

Vem är Björn och vem är Benny och andra intressanta mysterier

Vem är Björn och vem är Benny och andra intressanta mysterier paperback 2005


BACK | HOME | MAIL | Disclaimer

This site uses frames. If you came directly to this page from an external link, welcome to ABBA Omnibus. Please click here to go to the home page.

ABBA Omnibus